19 / 04 / 2024

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 0,98 faizle ihtiyaç kredisi verilecek!

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 0,98 faizle ihtiyaç kredisi verilecek!

Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. QNB Finansbank 0,98 faiz oranıyla 10.000 TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...



Acil nakite ihtiyacı olanlar için bankalar tarafından kampanyalar duyurulmaya devam ediliyor. Bu kapsamda müjdeli bir haberde QNB Finansbank tarafından geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada yeni müşterilere aylık yüzde 0,98 faiz oranı ile 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. 

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 0,98 faizle ihtiyaç kredisi verilecek!

QNB Finansbank tarafından yapılan ihtiyaç kredisi açıklamasında ; ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak 7 gün içinde aylık yüzde 0,98 faizle, 10 bin TL'ye kadar olan kredilerde ve 12 aya varan vadelendirme seçeneği sunulduğu ifade edildi. Yeni Müşterilere Özel İhtiyaç Kredisi’ni onaylanması halinde anında hesabınıza aktarılacağı da belirtildi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön