28 / 03 / 2024

Adana Dream Loft projesinde satışlar tamamlandı!

Adana Dream Loft projesinde satışlar tamamlandı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır, yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu bir kez daha satış lideri oldu.



İnşaat sektöründe uzun yıllardır, yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu bir kez daha satış lideri oldu. Her projesinde kendi rekorunu kıran Halil Avcı İnşaat'ın "Dream Loft"unda 3 hafta içerisinde satışlar tükendi. Adana'da bir ilke imza atarak, dünya standartlannda bir projeyi hayata geriçen Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Avcı, 104 daireden oluşan DreamLoft'ta ev sahibi olan şanlı ailelere gösterdikleri ilgiden dolaya teşekkür etti. Projedeki tüm dairelerin 3 haftada satıldığını ifade eden Orhan Avcı, NewYork tipi yaşam standardını Adana'da bulmak isteyenlerin Dream Loft'a büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Hayaller de Hayatlar da NewYork Orhan Avcı, özellikleriyle Adana'da "bir ilk" olan DreamLoft'ta, Amerika'da yaygın olarak planlanan, Loft tipi. yüksek tavanlı kat dubleksi daireler tasarladıklarını belirtti. 15 kattan ve 104 daireden oluşan DreamLoft'un Adana'yayeni bir yaşam stili getireceğini kaydeden Avcı, ''Bölgemize, dünya standartlarında projeler sunmak için uğraş veriyoruz. DreamLoft projemiz de bu uğraşımızın meyvelerinden. Sadece mimarisi üzerinde 6 ay boyunca çalıştık. Satışlarımızın rekor sürede sonlanması ve tüm dairelerimizin sahiplerini bulması bizim en büyük ödülümüz" dedi. Orhan Avcı, projenin fiziki özellikleriyle ve konumuyla da bölgenin göz bebeği olacağını dile getirdi. Adana'da ilklerin öncülüğünü yapmaya devam edeceklerini belirten Orhan Avcı, " DreamLoft'ta daire sahibi olanlar kadar bizler de heyecanlıyız. Bu yüzden önceki projelerimizde olduğu gibi yine iyi organize olup taahhüt ettiğimiz tarihten erken bitirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 



Adana Egemen Gazetesi




Haber  Adana  Beş Ocak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İnşaat sektöründe uzun yıllardır, yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın "DreamLoft"unda 3 hafta içerisinde satışlar tükendi. Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Avcı, Adana'da dünya standartlarında bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek. 104 daireden oluşan DreamLoft'ta ev sahibi olan şanslı ailelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Projedeki tüm dairelerin 3 haftada satıldığını ifade eden Orhan Avcı, New York tipi yaşam standardını Adana'da bulmak isteyenlerin DreamLoft'a büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Orhan Avcı, özellikleriyle Adana'da bir ilk olan DreamLoft'ta, Amerika'da yaygın olarak planlanan, Loft tipi, yüksek tavanlı kat dubleksi daireler tasarladıklarını belirtti. 15 kattan ve 104 daireden oluşan DreamLoft'un Adana'ya yeni bir yaşam stili getireceğini kaydeden Avcı, "Bölgemize. dünya standartlarında projeler sunmak için uğraş veriyoruz. DıeamLoft projemiz de bu uğraşımızın meyvelerinden. Sadece mimarisi üzerinde 6 ay boyunca çalıştık. Satışlarımızın rekor sürede sonlanması ve tüm dairelerimizin sahiplerini bulması bizim en büyük ödülümüz" dedi. Orhan Avcı, projenin fiziki özellikleriyle ve konumuyla da bölgenin göz bebeği olacağını dile getirdi. Adana'da ilklerin öncülüğünü yapmaya devam edeceklerini belirten Orhan Avcı, "DreamLoft'ta daire sahibi olanlar kadar bizler de heyecanlıyız. Bu yüzden önceki projelerimizde olduğu gibi yine iyi organize olup taahhüt ettiğimiz tarihten erken bitirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. "Billur Yalı","Dream Town", "Dream Garden", "Dream Park" ve "Dream Land" gibi prestijli projeleriyle. Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat'ın "DıeamLoft" projesi de her daim gözde olacak yapılar arasına girdi. New York tarzını Adana'da yaşamak isteyenler, alternatifli dairelerde villa konforunu üst katlarda da yaşama imkanı bulacak. 250 metrekarelik devasa yüzme havuzu, formda kalmak için lüks fitness salonu, 3D sinema salonu, sauna, mini futbol sahası, basketbol sahası, oyun parkı, çocuklar için tırmanma duvarı, peyzaj alanları, geniş otopark. 20 metrekareden 72 metrekareye kadar teras seçenekleri, 6 metre yüksekliğinde tavan Dream Loft'un önce çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Satış rekoru kıran Dream Loft'u "Adanalı New York'a gider mi?" sloganı ile duyuran Adana'nın uluslararası ölçekli firması Halil Avcı İnşaat'ın, projeye özel açtığı sosyal medya hesapları da tıklanma rekoru kırdı. "Adanalı New York'a gitmez New York'u Halil Avcı İnşaatla Adanalı'nın ayağına getirir" vurgusu işlendi ve DreamLoft Projesi lansmanına özel açılan facebook, twetter ve instagram hesapları beğeni kazandı. Halil Avcı İnşaat'ın, Dream Loft Projesine ait sosyal medya hesaplarında paylaştığı "caps"lerde oldukça kreatif fikirlerle ortaya çıkarılmış mizah yüklü görüntüler yer aldı. Sürükleyici ve oldukça büyük merak uyandıran caps'lerde Adanalının New York'a giderse neler yapabilecekleri anlatıldı. 




Adana Beş Ocak



Haber Sabah gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Projedeki tüm dairelerin 3 haftada satıldığını ifade eden Orhan Avcı, NewYork tipi yaşam standardını Adana'da bulmak isteyenlerin DreamLoft'a büyük ilgi gösterdiğini söyledi

İnşaat sektöründe uzun yıllardır, yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu bir kez daha satış lideri oldu. Her projesinde kendi rekorunu kıran Halil Avcı İnşaat'ın DreamLoft projesindeki tüm daireler 3 hafta içerisinde tükendi. Adana'da bir ilke imza atarak, dünya standartlarında bir projeyi hayata geriçen Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Avcı, 104 daireden oluşan DreamLoft'ta ev sahibi olan şanlı ailelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Orhan Avcı, özellikleriyle Adana'da bir ilk olan DreamLoft'ta, Amerika'da yaygın olarak planlanan, Loft tipi, yüksek tavanlı kat dubleksi daireler tasarladıklarını belirtti. 15 kattan ve 104 daireden oluşan Dream- Loft'un Adana'ya yeni bir yaşam stili getireceğini kaydeden Avcı, "Bölgemize, dünya standartlarında projeler sunmak için uğraş veriyoruz. Dream- Loft projemiz de bu uğraşımızın meyvelerinden biri. Sadece mimarisi üzerinde 6 ay çalıştık. Satışlarımızın rekor sürede sonlanması ve tüm dairelerimizin sahiplerini bulması bizim en büyük ödülümüz" dedi. Orhan Avcı, projenin fiziki özellikleriyle ve konumuyla da bölgenin göz bebeği olacağını dile getirdi.


GÖZDE PROJELER

Billur Yalı, Dream Town, Dream Garden, Dream Park ve Dream Land gibi prestijli projeleriyle, Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat'ın DreamLoft projesi de her daim gözde olacak yapılar arasına girdi. 250 metrekarelik devasa yüzme havuzu, lüks fitness salonu, 3D sinema salonu, sauna, mini futbol sahası, basketbol sahası, oyun parkı, tırmanma duvarı, peyzaj alanları, geniş otopark, 20 metrekareden 72 metrekareye kadar teras seçenekleri, 6 metre yüksekliğinde tavan projenin önce çıkan özellikleri arasında yer alıyor.



Sabah


Geri Dön