19 / 04 / 2024

Adana Gazipaşa Bulvarı ikişer metre genişletiliyor!

 Adana Gazipaşa Bulvarı ikişer metre genişletiliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Gazipaşa Bulvarı’nda gece denetimi yaptı, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.




Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz yaptığı çalışmaları bu kez gece denetleyen Zihni Aldırmaz, Yol Müdürü Hüseyin Dündar’dan bilgi aldı.


Bulvar esnafı ile selamlaşan ve bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, çalışmalar tamamlandığında Gazipaşa Bulvarı’nın çok güzel bir görünüme kavuşacağını belirtti.


Bulvarın her iki tarafından ikişer metre genişletileleceğini kaydeden Zihni Aldırmaz, “Bulvarın altyapısı tamamlandı. Kanalizasyon ve yağmur suyu sistemleri ayrıldı. Eskiyen su bağlantıları değiştirildi. Şimdi eskiyen mevcut asfaltı kaldırıyor ve yol için temel çalışmaları yapıyoruz. Daha sonra yeni asfalt dökeceğiz. Orta refüj ve kaldırım çalışmaları da tamamlandığında Gazipaşa Bulvarı çok güzel bir görünüme kavuşacak ve Adana’nın prestijli caddelerinden biri olacak. Ziyapaşa Bulvarı’nda yaptığımız çalışmayı burada da yapıyoruz. Daha sonra sıra Atatürk Caddesi’ne gelecek’ şeklinde konuştu. Zihni Aldırmaz, gece gündüz çalışarak fedakarca hizmet eden Yol Müdürlüğü çalışanlarını da kutladı.


Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön