20 / 04 / 2024

adana gazipaşa bulvarı

adana gazipaşa bulvarı

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Gazipaşa Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt çalışmalarını denetledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adana Gazipaşa Bulvarı ikişer metre genişletiliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Gazipaşa Bulvarı’nda gece denetimi yaptı, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

adana gazipaşa bulvarı Haberi

adana gazipaşa bulvarı


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Gazipaşa Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt çalışmalarını denetledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Gazipaşa Bulvarı’ndaki denetimleri sırasında esnafı da ziyaret eden ve onlarla bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, “Gazipaşa Adana’mızın en önemli bulvarlarından biri. Bir süredir burada bir çalışma başlattık ve bu çalışma devam ediyor. Altyapısını yeniledik, içme suyu şebekeleri değiştirildi, kaldırımlar yenilendi ve yolu asfaltlıyoruz. Daha sonra ışıklandırma yapacağız. Ziyapaşa Bulvarı’nda ne varsa burada da o olacak. Ziyapaşa’dan sonra Gazipaşa Bulvarı da en prestijli caddelerden biri olacak” dedi.


Gazipaşa Bulvarı esnafı da yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, Zihni Aldırmaz’a hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Adana Büyükşehir...