25 / 04 / 2024

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.



Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başankılığı (TOKİ) kentsel dönüşüm projelerinde de yatırım yapmaya devam ediyor. Kurum Türkiye genelinde riskli yapıları ortadan kaldıralarak vatandaşları güvenli yapılarda yaşaması için tüm hızıyla çalışıyor. 

Adana Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 682 konutun yer aldığı kentsel dönüşüm için 8 Eylül saat 14:00'da ihale gerçekleştirecek. Ayrıca kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 dükkanın yer aldığı 1 adet ticaret birimi de inşa edilecek. 

Adana Seyhan a kentsel dönüşüm müjdesi!

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 682 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret (4 Dükkanlı) İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Eylü tarihinde saat 14:00'da ihale gerçekleştirecek.

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!


Geri Dön