19 / 04 / 2024

toki seyhan kentsel dönüşüm

toki seyhan kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

TOKİ Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konut bulunuyor.

toki seyhan kentsel dönüşüm Haberi

toki seyhan kentsel dönüşüm

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başankılığı (TOKİ) kentsel dönüşüm projelerinde de yatırım yapmaya devam ediyor. Kurum Türkiye genelinde riskli yapıları ortadan kaldıralarak vatandaşları güvenli yapılarda yaşaması için tüm hızıyla çalışıyor. 

Adana Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 682 konutun yer aldığı kentsel dönüşüm için 8 Eylül saat 14:00'da ihale gerçekleştirecek. Ayrıca kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 dükkanın yer aldığı 1 adet ticaret birimi de inşa edilecek. 



TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 682 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret (4...