29 / 03 / 2024

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- TOKİ'nin Niğde’de Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı, geçtiğimiz  yıl teslim edilen konutlarda ikamet eden çok sayıda vatandaş, konutların kapı ve pencere sistemlerinin gelişigüzel yapıldığı, üst katların banyo ve tuvaletlerinden alt katlara su sizdığı, bu nedenle banyo ve tuvaletlerin tavanlarıyla odaların tavan ve duvarlarına su sizması sonucu sıvaların döküldüğünü iddia etmektedir. Bu iddialar üzerine inceleme ve  soruşturma yapılmış mıdır? 

2- Bu şikayetler göz önüne alındığında  TOKİ  konutlarında, TOKİ tarafından tamirat ve tadilat yapılmasına yönelik bir çalışma var mıdır?


Geri Dön