28 / 03 / 2024

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 



Yıkım çalışmalarının devam ettiği Sinanpaşa Mahallesi’nde, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile beraber inceleme yapan ve  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işlerin hızlanması için yoğun mesai gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ve  TOKİ  yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; konuyla ilgili olumlu yaklaşımı sebebiyle Cumhurbaşkanı’na teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, “Bu işler siyaset üzere işlerdir. CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili Yüreğir İlçe Belediyesi, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için birlikte çalışıyor. Bu proje 17 yıl önce Adana Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılmış. Ama bu süreci şimdi biz birlikte yürütüyoruz. Atalarımızın dediği gibi birlikten kuvvet doğar” dedi.

Adana Sinanpaşa da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

2022’NİN BAŞINDA TEMEL ATILIR, İKİ YILDA TAMAMLANIR

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile beraber gerçekleştirdiği inceleme çalışmaları esnasında Sinanpaşa kentsel dönüşüm çalışmalarının muhtemel takvimiyle ilgili bilgi aktaran Başkan Zeydan Karalar, “Sinanpaşa bizim çok sevdiğimiz ve çocukluğumuzun geçtiği, çok eski bir mahalle. Uzun yıllardır kentsel dönüşüm yapılmaya çalışılıyor ama bu dönemde hız kazandı. Çok yakın sürede ihalesi bitecek ve umarım önümüzdeki yılın başında temel atılır. Böylece uzun süredir vatandaşlarımızı mağdur eden olumsuz durum ortadan kalkmış ve dönüşüm başlamış olacak. Başladıktan sonra da iki yıl içinde muhtemelen tamamlanır ve vatandaşlarımızın çektiği sıkıntı bitmiş olur” şeklinde konuştu.

Adana Sinanpaşa da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

CUMHURBAŞKANINA, BAKANA VE TOKİ BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şu şekilde tamamladı: “Fatih Kocaispir Başkanımız, ben ve bürokratlarımız bu işi sürekli takip ediyoruz. Ayda iki kez TOKİ’ye gidiyoruz. TOKİ de bu iş erken bitsin diye gayret gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Sinanpaşa’daki kentsel dönüşüm çalışması için teşekkür ediyorum. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanına ve TOKİ Başkanına da teşekkürlerimi iletmek istiyorum.”

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!


Geri Dön