16 / 04 / 2024

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Boğaçhan Ünal, Atapark'a gelerek şantiyede incelemelerde bulundu.



Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal,Karataş ilçe merkezinde bulunan ve Karataş Belediyesi tarafından yeniden projelendirilen Atapark'ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 


Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, yenileme çalışmalarına devam edilen Atapark'a gelerek şantiye sorumlularından ve çalışanlardan bilgi aldı. Yapılan yenileme çalışmaları doğrultusunda Karataş ilçe halkınında görüşlerine önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Karataş İlçemizde yapımına devam edilen Atapark projesi kapsamında sürdürülen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek saha ekibimizden bilgiler aldım.Proje üzerinde yetkililer ile görüşerek fikir alış verişinde bulundum"dedi. 


Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; "Atapark, Karataş için ve belediyemiz için çok büyük bir önem taşımaktadır.Karataş ilçemizin ak ciğeri konumundaki bu güzel alanda,Atapark'ımızda yaptığımız çalışmaları hız kesmeden devam ettiriyoruz.Burada çalışan arkadaşlarımızın gösterdikleri gayretleri,performansları sayesinde yaz sezonuna girilmeden çalışmalarımızı tamamlayarak Karataş halkının ve Karataşımıza gelecek olan turistlerimizin,misafirlerimizin hizmetine açmanın mutluluğunu yaşayacağımız günün heyecanı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi .


Medya Yenigün


Geri Dön