20 / 04 / 2024

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.



Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli için hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yer altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde son aşamaya gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dev projede son düzenlemeler yapılırken, açılış için geri sayıma başlandığı belirtildi. Modern projenin şehir merkezinde yaşanan otopark sorununa da çözüm olacağını dile getiren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Esnaflarımız ve vatandaşlarımız araçlarıyla gelerek yeraltına yapılan kapalı otoparka araçlarını park edecekler ve alışverişlerini yapacaklar. 40 tane dükkânı barındıran bedesten çarşımız da tamamlandı. Kafeteryası, mescidi ve sosyal alanlarıyla modern bir pazaryerimiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte el ele söz verdiğimiz projelerin tamamını gerçekleştirdik, hepsi bitme noktasına geldi. Bu projeler tamamlandığında Salihli gerçekten büyükşehir havasına bürünecek. Heyecanla açılış gününü bekliyoruz. Salihli’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Ergün, “Hayırlı olsun”

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her bölgesinde birçok projeyi tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Salihli’mizde eski Kamyon Garajı’nın olduğu bölgede yıkım yaparak orada çok güzel bir projeyi hayata geçirmiştik. Modern Pazaryeri, Yer altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesini Allah’a çok şükür bitirme noktasına getirdik. Çok yakın bir zamanda ilçe halkımızın hizmetine sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Şimdiden Salihli’mize ve Salihlili hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Geri Dön