20 / 04 / 2024

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Kamyon Garajı'nın olduğu alanda yapılan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi çalışmalarında sona gelindi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Belediyesi'nde yer alan habere göre bölgedeki sorunlarının ortadan kaldırıldığını belirten Gençoğlu, “Yaklaşık 1 aylık zaman zarfında hizmete girmeye hazır olacak. Salihli’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Salihli’nin yıllardır çözülmeyen otopark sorununu çözmek için başlanılan Salihli Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı projesinde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yaklaşık 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen dev proje 500 araçlık kapalı otopark, 700 tezgâhlı modern pazaryeri, 40 bedesten dükkânı, mescid, bebek bakım odası, kafeterya gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Proje hakkında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Projemiz ilçenin otopark sorununu ortadan kaldıracak dev bir otoparkı içerisinde barındırıyor. Üzerinde dükkanların, pazaryerinin ve Bedesten çarşısının bulunduğu bir kompleks. Biz bu kompleksle ilçenin otopark, pazaryeri ve bedesten çarşısı ile ilgili sorunlarını ortadan kaldırmış olduk” dedi.


Geri Dön