19 / 04 / 2024

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindi.




Toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi kapsamında Turgutlu’da dönüşümü gerçekleştirilen 40 adet Jest marka aracın anahtar teslim törenine katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte yapımında sona gelinen Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar tarafından karşılanan Başkan Ergün, projenin ilerlemesinin devam ettiğini, en geç yaz aylarında dev tesisin ilçeye kazandırılmış olacağını söyledi. Başkan Ergün’e teşekkür ederek çiçek takdim eden Ergenekon Mahallesi Muhtarı Arif Yaşar, projenin mahallelerine değer kattığını söyledi.

Gençlerin Spora Teşvik Edilmesi Açısından Önemli

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve yüklenici firma yetkililerinden projedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Turgutlu Belediyemiz işbirliğiyle temelini attığımız dev projenin artık ince işlerine geldiğini görüyoruz. Turgutlu, spor aktiviteleri açısından önemli bir ilçemiz. Dolayısıyla böylesi önemli bir projeye ihtiyacı vardı. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi, dolayısıyla da kötü alışkanlıklardan uzak tutulması açısından spor alanlarının sayılarının artmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu projelere her zaman öncelik verdik. Yakın zamanda tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağımız bu güzide projemiz şimdiden Turgutlu’muza hayırlı olsun” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön