20 / 04 / 2024

Bedesten Çarşısı

Bedesten Çarşısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Bedesten Çarşısı'ndaki inşaat çalışmaları devam ediyor!

Aziziye Camii ve Bedesten Çarşısı civarında yürütülen çalışmaların hala bitirilememesi nedeniyle hem bölge esnafı sıkıntı çekiyor hem de vatandaş alışveriş yaptığı merkezlerden çekilmeye başlıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Salihli Bedesten Çarşısı projesi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli için projelendirilen Modern Pazaryeri, Otopark ve Bedesten Çarşısı Projesine ilk kazma vuruldu.

Manisa Yeni Bedesten Çarşısı için yıkım başladı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski kamyon garajının bulunduğu alana yapılacak olan Modern Pazaryeri, Yer Altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaat alanı içerisinde kalacak olan, iş yerlerinin yıkımına yüklenici firma tarafından başlandı.

Bedesten Çarşısı'nın çalışmalarında sona gelindi.

Fransız bir mimara çizdirilerek yaptırılan Bedesten Çarşısı, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından restore ediliyor. Osmanlı dönemi eserlerinden olan çarşıda restorasyon çalışmaları son aşamaya geld

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Bedesten Çarşısı Haberi

Bedesten Çarşısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Kamyon Garajı'nın olduğu alanda yapılan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi çalışmalarında sona gelindi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Belediyesi'nde yer alan habere göre bölgedeki sorunlarının ortadan kaldırıldığını belirten Gençoğlu, “Yaklaşık 1 aylık zaman zarfında hizmete girmeye hazır olacak. Salihli’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Salihli’nin yıllardır çözülmeyen otopark sorununu çözmek için başlanılan Salihli Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı projesinde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yaklaşık 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen dev proje 500 araçlık kapalı otopark, 700 tezgâhlı modern pazaryeri, 40 bedesten dükkânı, mescid, bebek bakım odası, kafeterya gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Proje hakkında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Projemiz ilçenin otopark sorununu ortadan kaldıracak dev bir otoparkı...