29 / 03 / 2024

Manisa Bedesten Çarşısı

Manisa Bedesten Çarşısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Salihli Bedesten Çarşısı projesi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli için projelendirilen Modern Pazaryeri, Otopark ve Bedesten Çarşısı Projesine ilk kazma vuruldu.

Manisa Yeni Bedesten Çarşısı için yıkım başladı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski kamyon garajının bulunduğu alana yapılacak olan Modern Pazaryeri, Yer Altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaat alanı içerisinde kalacak olan, iş yerlerinin yıkımına yüklenici firma tarafından başlandı.

Kula'nın tarihi çarşısı eski ihtişamına kavuşuyor!

Kula’nın tarihi çarşısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile yapılacak sokak sağlıklaştırma çalışmasıyla restore edilecek. Cadde esnafları, tarihi dükkanlarının restorasyonunda cebinden beş kuruş masraf yapmayacak.

Bedesten Çarşısı'nın çalışmalarında sona gelindi.

Fransız bir mimara çizdirilerek yaptırılan Bedesten Çarşısı, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından restore ediliyor. Osmanlı dönemi eserlerinden olan çarşıda restorasyon çalışmaları son aşamaya geld

Manisa Bedesten Çarşısı Haberi

Manisa Bedesten Çarşısı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli için hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yer altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde son aşamaya gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dev projede son düzenlemeler yapılırken, açılış için geri sayıma başlandığı belirtildi. Modern projenin şehir merkezinde yaşanan otopark sorununa da çözüm olacağını dile getiren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Esnaflarımız ve vatandaşlarımız araçlarıyla gelerek yeraltına yapılan kapalı otoparka araçlarını park edecekler ve alışverişlerini yapacaklar. 40 tane dükkânı barındıran bedesten çarşımız da tamamlandı. Kafeteryası, mescidi ve sosyal alanlarıyla modern bir pazaryerimiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte el ele söz verdiğimiz projelerin tamamını gerçekleştirdik, hepsi bitme noktasına geldi. Bu projeler tamamlandığında Salihli gerçekten büyükşehir havasına bürünecek. Heyecanla açılış gününü bekliyoruz. Salihli’mize hayırlı olsun”...