26 / 04 / 2024

Adana'da 1 milyon TL'den satılık arsa!

 Adana'da 1 milyon TL'den satılık arsa!

T.C. Adana 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Adana ili Çukurova ilçesi Toros mahallesinde bulunan arsayı 1 milyon TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü gerçekleştirilecek



Verilen ilan şöyle;


T.C.  Adana  1. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2004/29 Satış

Taşınmazın Tapu Kaydı: ADANA ili, ÇUKUROVA ilçesi, toros mahallesi/köyü, 6357 ada, 1 parsel, 2000 m2, Arazi

Özellikleri: Taşınmaz Adana ili, Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi Mehmet Ali Kıraç ana sağlık ocağının kuzey bitişiğinde 78087 sokak karsısında olup halen bos arsa durumundadır, Taşınmaz Toros mahallesi mutarlığıın takriben 100 metre güneyinde bulunmakta endüstri meslek lisesinin güney batısında bulunmakta olup şehrin merkezi yerinde belediyenin tüm alt yapı hizmetleri mevcuttur taşınmazın bulunduğu yer kulamın şekli ve imar dumumu göz önüne alındığında 1 mz sinin 500,00 TL değerinde olduğu taşınmazın tamamı 1,000,000,00 TL Muhammen bedel üzerinden aşağıdaki şartlarda satılacatır.

imar Durumu: Sosyal Tesis Alanı

1.Satış Günü: 07/08/2012 SALI Günü

2,Satış Günü: 17/08/2012 CUMA Günü

Satış Saati: Saat 10.00 ila 10.15 Arası

Satış Yeri: Adliye Ek binası 8. katta Satış memurluğu odası yanında bekleme salonu

Muhammen Bedel: 1.000.000,00.- TL

Satış Sarfları:

1-Satış, yukarıda belirtilen birinci satış gününde, satış saatleri arasında satış yerinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklan toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla yukarıda belirtilen ikinci satış gününde aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır, Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma gider¬lerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin yüzde 40'ını bulması lazımdır, Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin yüzde 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir Alıcıya iste¬diğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialannı dayanağı belgeler ile on beş gün içinde memurluğumuza bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra iflas Kanununun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve yüzde 10 faizden alıcı vc kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderccatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.

işbu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

- İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

(IİK m. 126)BASIN: 41174 (www.bik.gov.tr) 


İlan için tıklayın!


Geri Dön