28 / 03 / 2024

Adana'da kaldırım çalışmaları tamamlandı!

Adana'da kaldırım çalışmaları tamamlandı!

Adana’da yenilenen kaldırımların kısa zamanda dökülmeye başlamasıyla ilgili haberimiz ses getirdi. Büyükşehir sorun yaşanan noktaları makyaj yaparak yeniledi



Adana'da göreve geldiği günden beri kaldırımları sil baştan yenilenmesi talimatını veren MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatı üzerine başlayan çalışmalar tamamlandı ama birçok noktada kısa zamanda bozulmalar meydana geldi. Kaldırımlardaki göze son derece çirkin görüntüler SABAH Güney'de "Adana'ya hiç yakışmıyor" başlığıyla manşetten yayınlandı. Toros, Gazipaşa ve Atatürk Caddesi'nde yaşanan sorunların dile getirilmesinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bozuk olan noktaları tespit etti, ardından makyaj yaparak sorunu giderdi. Bu girişimden son derece memnun olan vatandaşlar, "İşçiler çalışırken biraz daha özen gösterseler iki iş olmaz. Hiç kimse yapılan işleri eleştirmez" dediler.


KAYNAKLAR HEBA OLUYOR

Özen gösterilmeyen çalışmalar yüzünden hem zaman kaybı hem de milli servetin heba olduğunu vurgulayan Adanalılar, "Büyükşehir Belediyesi'nin kaldırım yenileme çalışmaları olumlu bir girişim ancak bunu yaparken ustalık derecesi yüksek işçilerin iş başında olması gerek. Gelişigüzel çalışma yapılınca hem ortaya kötü görüntüler çıkıyor, hem de belediye kaynakları çarçur oluyor" diye konuştu.



Sabah Güney



Geri Dön