29 / 03 / 2024

Adanada kaldırım yenileme çalışmaları

Adanada kaldırım yenileme çalışmaları

Adana’da yenilenen kaldırımların kısa zamanda dökülmeye başlamasıyla ilgili haberimiz ses getirdi. Büyükşehir sorun yaşanan noktaları makyaj yaparak yeniledi

Kirada yüzde 25 sınırı kaldırılmalı mı?

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken yüzde 25 zam sınırı da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki kirada yüzde 25 sınırı kaldırılmalı mı?

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? TÜFE uygulanacak mı? Ev sahipleri: Kiracılar bedavaya oturuyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? İşte konuyla ilgili o paylaşım ve ev sahiplerinin yorumları...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV kaldırılacak mı?

Araba almak isteyenler merakla “ÖTV Kaldırılacak mı?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Gümüş yatırımcıları bu haber size! Bu fiyatlardan gümüş alınır mı? Gümüş almak için geç mi kaldınız? 

Gümüş fiyatları son günlerde bir anda hızlı yükseliş kaydetti. Bir günde yüzde 9 değer kazanan gümüş fiyatları resmen fırladı. Peki bu fiyatlardan gümüş alınır mı, gümüş almak için geç mi kaldınız? İşte tüm merak edilenler...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Gayrimenkul yatırım fonlarının altın yatırımı yasağı kaldırıldı!

Gayrimenkul yatırım fonları tebliğinde değişiklik yapıldı. Düzenlemeyle gayrimenkul yatırım fonlarının, altın ve kıymetli madenlere ilişkin yatırım yasakları kaldırıldı.

Buca metrosunun ihalesi için tüm engeller kaldırıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mart ayı birinci olağan meclis toplantısında Buca metrosunun uluslararası ihaleye çıkması için tüm engellerin ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Adanada kaldırım yenileme çalışmaları Haberi

Adanada kaldırım yenileme çalışmaları

Adana'da göreve geldiği günden beri kaldırımları sil baştan yenilenmesi talimatını veren MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatı üzerine başlayan çalışmalar tamamlandı ama birçok noktada kısa zamanda bozulmalar meydana geldi. Kaldırımlardaki göze son derece çirkin görüntüler SABAH Güney'de "Adana'ya hiç yakışmıyor" başlığıyla manşetten yayınlandı. Toros, Gazipaşa ve Atatürk Caddesi'nde yaşanan sorunların dile getirilmesinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bozuk olan noktaları tespit etti, ardından makyaj yaparak sorunu giderdi. Bu girişimden son derece memnun olan vatandaşlar, "İşçiler çalışırken biraz daha özen gösterseler iki iş olmaz. Hiç kimse yapılan işleri eleştirmez" dediler.


KAYNAKLAR HEBA OLUYOR

Özen gösterilmeyen çalışmalar yüzünden hem zaman kaybı hem de milli servetin heba olduğunu vurgulayan Adanalılar, "Büyükşehir Belediyesi'nin kaldırım yenileme çalışmaları olumlu bir girişim ancak bunu...