25 / 04 / 2024

Adana'da yayla evi konsepti: 4 Mevsim Konakları!

Adana'da yayla evi konsepti: 4 Mevsim Konakları!

Çukurovalıların yaz aylarında yaşadığı sıcak ve nem sıkıntısını göz önüne alan Can İnşaat, Çamlıyayla'nın en özel bölgesi olan Söğütlüoluk Vadisi'nin yamacına konumlandırdığı "4 Mevsim Konakları"yla yayla kültürüne bambaşka bir boyut kazandırdı.



Çukurovalıların yaz aylarında yaşadığı sıcak ve nem sıkıntısını göz önüne alan Can İnşaat, Çamlıyayla'nın en özel bölgesi olan Söğütlüoluk Vadisi'nin yamacına konumlandırdığı "4 Mevsim Konakları"yla yayla kültürüne bambaşka bir boyut kazandırdı. İnşaat sektöründeki 33 yıllık deneyimini, yemyeşil ormanlar arasında Söğütlüoluk Vadisi'nin eşsiz güzelliği ile buluşturan Can İnşaat, "4 Mevsim Konakları" ile yayla evi konseptini konak konseptine dönüştürdü. Batı şehirlerinde olan dağ evi konseptini  Adana  stiliyle buluşturan firma, Adana yayla evi konseptini yarattı. 


BÜTÜN DONANIMLAR VAR 

Adana'da havuzlu sitede ev sahibi olmak normalde lüks bir kavram olmasına rağmen, "4 Mevsim Konakları"nda havuz, deniz seviyesinden 900 metre yukarıya çıkıyor. 24 saat güvenlik görevlilerinin görev yapacağı bu yeni yaşam alanında, insanların huzur ve rahatı her ayrıntıda düşünülmüş. "4 Mevsim Konakları"ndaki villalarda telefon, internet, Digitürk, bahçe ışıklandırma hatları site sakinlerine hazır halde sunuluyor. Evlerin kışın da kullanabileceği düşüncesinden hareket eden firma ısıtmayı da sorun olmaktan çıkararak, her villaya şömine ve klima sistemi yerleştirmiş. 


Sabah


Geri Dön