23 / 04 / 2024

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulundu. Sözlü, Yüreğir'de hayata geçirilen 555 metre uzunluğundaki köprüyle ilgili teknik bilgiler aldı.



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, mahalle toplantıları, esnaf gezileri aracılığıyla hemşerileri ile buluşup, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Hüseyin Sözlü son olarak nüfus yoğunluğu hızla artan Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinde ulaşımı güçlendirmek ve trafik akışını rahatlatmak için inşa edilen 31 metre genişliğinde 555 metre uzunluğundaki köprüde incelemelerde bulundu.

Sözlü, Yüreğir’i değerlendirecek  Adana  Entegre sağlık Kampüsü, Yeni Adliye Sarayı, Çukurova Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüsü, Koza Arena ve  Seyhan ve Yüreğir’i birbirine bağlayacak olan köprünün şantiye alanında incelemelerde bulunarak, teknik bilgiler aldı.


Geri Dön