26 / 04 / 2024

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.



Yeni Akdeniz İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, "Site ve apartmanlar yapıyoruz. Marka, kalite ve güven, bizden sorulur. AdanalIya kaliteli ve güvenilir hizmet veriyoruz. 2017 yılı içerisinde başlayacağımız 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine imza atıyoruz. Ve yaptığımız her projede Adana'ya değer katıyoruz. Biz Yeni Akdeniz İnşaat Ltd. Şti. olarak çalışma düzenimizde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini haz alıyor, bu bakış açısıyla kaliteli ve güvenli yeni nesil konutları AdanalIlara kazandırıyoruz. Şu anda bitme aşamasında olan şu anda 200'ü aşkın dairemiz var." diyor. 


DUŞUK MALİYETTE LÜKS YAŞAM KONUTLARI 

Evli ve iki çocuk babası olan Yeni Akdeniz İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, eşiyle birlikte çalışıyor. Adanalılara daha iyi hizmet verebilmek için kısa bir süre sonra Kenan Evren Bulvarı'nda Niğde Evi sokağında yeni ofislerinde hizmet vermeye başlayacak olan Yeni Akdeniz İnşaat Ltd. Şti. düşük maliyette lüks yaşam konutları üretiyor. 


HERKESE ve HER KESEYE 

Yeni Akdeniz İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, "Adana kozmopolit bir yer. Hem lüks hem de alt gelir grupları için her kese ve her keseye hitap eden konutlar yapıyoruz. Yaptığımız konutlar arasında Nazife Hatun Sitesi, Battaloğlu Sitesi, Karam Concept, MEF Projesi, Narçiçeği Konutları gibi kaliteli yerleşim ve yaşam alanlan bizim aynamız. İnşaat sektörüne duyulan güven kullanılan malzeme kalitesinden kaynaklanıyor. Biz bu açıdan tüketicinin güvenini kazanıyoruz" dedi. 



Adana Beş Ocak


Geri Dön