19 / 04 / 2024

Adanus Park fiyat listesi!

Adanus Park fiyat listesi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Adanus Park

Adanus Park fiyat listesi 245 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Adanus Park projesi Kartal' da yer alıyor. Adanus Park Konutları' nda bulunan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor...




Çukurova Gayrimekul tarafından inşa edilen  Adanus Park  projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Adanus Park fiyat listesi 245 bin TL' den başlıyor.


Kartal Adanus Park projesi 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Adanus Park Evleri'nde toplam 180 adet daire bulunuyor.


Adanus Park fiyat listesi!


Kartal Adanus Park satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı ve satışa sunuluyor. Adanus Park Konutları' nda bulunan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Adanus Park fiyat listesi!


1 oda 1 salon daireler 245 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 405 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler ise 570 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Adanus Park fiyat listesi kapsamında yapılacak ödemeler için yüzde 1 peşinat Çukurova Gayrimenkul'den hediye ediliyor. Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17'si altı ay, yüzde 17'si bir yıl sonra ödeniyor. ikinci seçenekte peşinatın yüzde 24'ü bir yıl sonra ödeniyor. 


Adanus Park Kartal Evleri'nde spor alanları, kapalı otopark, buhar banyosu, yüzme havuzu, fitness merkezi, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve fitness center gibi sosyal olanaklar alıcılarını bekliyor.


Adanus Park fiyat listesi!


Adanus Park iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 671 14 14

Web Adresi: www.adanuspark.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön