23 / 04 / 2024

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.



Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planları, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Aralık 2020 tarih 1/6 sayılı kararı ile onaylandı. 6 Şubat Perşembe gününden itibaren bir aylık askıya çıkartıldı .

Bizim Sakarya’da yer alan habere göre; Muhtarlıklarda askıda kalacak Adapazarı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 13 Aralık 2020 tarih 1/6 sayılı kararı ile onaylandı. 7 mahalleye ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları, 6 Şubat Perşembe gününden itibaren bir aylık askı sürecinde kalacak. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne başvuru yapabilir.


Geri Dön