19 / 04 / 2024

adapazarı mahalleleri imar planı

adapazarı mahalleleri imar planı

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Mahmutbey ve İkitelli'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Başakşehir Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planına Askı Sürecinde Gelen İtirazlar Kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Çatalca Akalan ve Kalfaköy Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Çatalca ilçesi, Akalan ve Kalfaköy Mahalleleri'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çatalca Kaleiçi ve Ferhatpaşa Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi ve Ferhatpaşa Mahalleleri Bayıraltı Mevkii'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Maltepe Gülsuyu Gülensu mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Maltepe ilçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahalleleri'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan. Ş.pln askıya çıkarıldı.

Antalya Duraliler Mahallesi imar planı bekliyor!

Antalya’nın hızla gelişen ve değişen mahalleleri arasında yer alan Duraliler imar planı bekliyor...

Haluk Akbay: Adapazarı’nın zemini bozuk!

Elazığ depreminden sonra Sakarya’da acil olarak tedbirlerin alınmasını isteyen CHP Adapazarı belediye meclis üyesi Haluk Akbay, Adapazarı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Adapazarı’na imarın verilmemesi gerektiğini söyledi.

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Adapazarı'nda imar çalışmaları tamamlanacak!

Adapazarı Taşlık ve Çökekler Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, imar hedefini açıkladı.

adapazarı mahalleleri imar planı Haberi

adapazarı mahalleleri imar planı

Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planları, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Aralık 2020 tarih 1/6 sayılı kararı ile onaylandı. 6 Şubat Perşembe gününden itibaren bir aylık askıya çıkartıldı .

Bizim Sakarya’da yer alan habere göre; Muhtarlıklarda askıda kalacak Adapazarı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 13 Aralık 2020 tarih 1/6 sayılı kararı ile onaylandı. 7 mahalleye ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları, 6 Şubat Perşembe gününden itibaren bir aylık askı sürecinde kalacak. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve...