19 / 04 / 2024

Aden Ballıkpınarı: Özgür çocuklara yepyeni konut projesi!

Aden Ballıkpınarı: Özgür çocuklara yepyeni konut projesi!

Günümüzde ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi. Onların doğa ile bir, güvenli ve evcil dostlarıyla mutlu bir hayat sürmesi… Ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını düşünerek Ankara’da hayat bulan Aden Ballıkpınarı ise bu bakış açısının adeta bir dışa vurumu.



25.000 metrekarelik yeşil alanıyla çocukların özgürce doğa içinde oynamasına olanak tanıyan Aden Ballıkpınarı, ebeveynlerin çocuklarıyla beraber keyif alacakları oyun alanlarını da tasarımına yansıtarak, ailelerin yeni yaşam alanı oluyor. Çocukların doğadan kopmadan toprakla iç içe büyümelerini ve bahçelerini istedikleri şekilde dizayn etmelerini sağlayan Aden; Ankara’daki Mogan Gölü ve Eymir Gölü ile Beynam ormanları tarafından çevreleniyor. Çocuklara özel sosyal donatılarıyla da büyük beğeni toplayan Aden; evin tüm yaşam alanlarından ulaşılabilen havuzuyla da çocukların yaz aylarını adeta tatil havasında geçirmelerine olanak sağlıyor.


Yaşamı bir bütün olarak kucaklayan proje…

Yatay yaşam konseptini müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştüren ve Dalgıç GY ve Lejant ortaklığıyla hayat bulan Aden, 2+1’den 5+1’e kadar geniş seçeneklerle sunulan villalardan oluşuyor.  Farklı mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Aden, hem şehir merkezine yakın hem de doğanın tam kalbinde olmak isteyen ebeveynleri davet ediyor. 7/24 profesyonel güvenlik hizmeti ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan Aden Ballıkpınarı, birinci etabında yüzde 90 doluluk oranıyla yaşamı bir bütün olarak kucaklıyor. 39.000 metrekare üzerine inşa edilen 6 farklı tipte 46 konuttan oluşan 2. etap ise; 2017 yaz aylarında sahipleriyle buluşmaya başladı.


http://www.adenballikpinari.com/


Geri Dön