19 / 04 / 2024

Aden Ballıkpınarı

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Kp Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kp Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kuzpınar ve Yasin Kuzpınar tarafından kuruldu.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Şehitkamil'de 9,8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziantep 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Büyükpınar Mahallesi, 6440 ada, 6 oarselde yer alan 6 bin 557 metrekarelik arsayı 9 milyon 846 bin 103 TL'ye icradan satıyor...

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti 1 milyon TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de Selçuk Gökpınar tarafından   kuruldu.

Aden Ballıkpınarı ile yatay mimariye sahip evler!

Lejant Proje tarafından Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde hayata geçirilen Aden; yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor.

Aden Ballıkpınarı: Özgür çocuklara yepyeni konut projesi!

Günümüzde ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi. Onların doğa ile bir, güvenli ve evcil dostlarıyla mutlu bir hayat sürmesi… Ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını düşünerek Ankara’da hayat bulan Aden Ballıkpınarı ise bu bakış açısının adeta bir dışa vurumu.

Aden Ballıkpınarı yatırımcıya değil, oturacak olana satılıyor!

Ankaralı gayrimenkul şirketi Lejant, bölgede yapılan her 10 projeden 5’ine imza atıyor. Firma, yapımına devam eden Lejant Aden Ballıkpınarı projesini yatırımcıları değil oturacak olanlara satıyor.

Lejant, inovatif bakış açısını Aden Ballıkpınarı’na yansıttı!

Lejant Proje, müşterilerine mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar 360 derece hizmet sunuyor.

Aden Ballıkpınarı Haberi

Aden Ballıkpınarı

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...