24 / 04 / 2024

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.



Adese Gayrimenkul Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kulesite ve Ereğli Parksite Mağazalarının Demirbaşları ile Kiracılık Haklarının Devri ve Kiralanmasının Rekabet Kurulu İzni hakkında açıklama yaptı.

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının Migros'a devredilmesi işlemine izin verilmesine karar verildi.

Adese Gayrimenkul'ün KAP açıklaması şu şekilde:

Şirketimizin 14.12.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan "Market işletmeciliği faaliyetlerinin sonlandırılması" kararı doğrultusunda 25.05.2021 tarihli KAP'ta duyurulan özel durum açıklamamızda; Şirketimiz ile Migros Ticaret A.Ş. (Migros) arasında, Şirketimiz tarafından Konya ilinde işletilmekteyken faaliyetlerine son verilmiş olan Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık haklarının devri ve kiralanması hususunda devir işlemlerinin Rekabet Kurulu onayı sonrasında geçerlilik kazanacağı açıklanmıştı.

Rekabet Kurulu'nun 01.07.2021 tarihli toplantısında; bildirim konusu işlemin etkin rekabetin önemli ölçüde azaltılmasına yol açmayacağı tespit edilmiş olup; söz konusu mağazaların Migros'a devredilmesi işlemine izin verilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.


Geri Dön