19 / 04 / 2024

Adese, Ilgın Mağazası mağazası yenilendi!

Adese, Ilgın Mağazası mağazası yenilendi!

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı.



İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarının yanı sıra mağaza yemlemelerine de devam ediyor. Adese, Ilgın Mağazası alışveriş keyfini daha da arttıracak şekilde modernize edildi. 

Mağaza yemlemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı. Daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmak için baştan aşağıya yenilenen Ilgın Adese Mağazası mn açılışı 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Adese Yönetim Kıınılu Üyesi Falın Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erbeıı, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özkürkçüler ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti. Ilgın Adese Mağazası'nın modernize edilmesiyle ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Adese'yi her geçen gün yeni mağazalarla büyütürken diğer yandan da mevcut mağazaları yeniliyoruz. Müşterilerimizin alışveriş keyfini üst seviyede yaşayabilmelerini sağlamak için mağazalarımızı yeniden tasarlıyor ve dizayn ediyoruz. 

Bu kapsamda Ilgın Adese'yı de diğer mağazalarımızda olduğu gibi doğa dostu teknolojilerle yeniledik. Ayrıca Ilgın'daki ikinci mağazamız Ilıca A dese'de de yoğun talep üzerine üçüncü katı hizmete açarak halı, mobilya ve ev tekstili reyonlarını Eniştenlerimizin beğenisine sunduk." dedi. Ilgın Adese'ııin yenilenen reyonlarında; gıdadan temizliğe, kozmetikten oyuncağa, manavdan unlu mamullere, zticaciyeden ev tekstiline kadar 6 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Ilgın Adese; 450 metrekarelik alanda 2 kasa ve 14 personeliyle hizmet veriyor. 


Merhaba


Geri Dön