24 / 04 / 2024

Adese 135'inci mağazasını Gerede'de açtı!

Adese 135'inci mağazasını Gerede'de açtı!

Ulusal perakende zinciri Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya yükselti...



Ulusal perakende zinciri Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya yükselti. 


dese'nin  Ankara  - Bolu arası lojistik ağı üzerinde yer alan ve Türkiye'nin en önemli deri üretim merkezi olan Gerede ilçesindeki ilk mağazası, açıldı. Gerede halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Biz bu coğrafyanın değişmesine» dönüşmesine, markalanmasına ve şehirleşmesine emek veren herkesin yanındayız. Burada hu müessesenin kurulması, doğalga/.ıyla, yollarıyla, kentsel dönüşümü ile beraber markalaşma surecinde Gerede'nin hızla geliştiğini gösteriyor. Bu anlamda Adeseye bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Yeni açılan işyerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Adese'nin Gerede'ye yeni bir istihdam alanı sağlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Gerede Kaymakamı Arslan Yurt; "Adese mağazalar zincirinin bir şubesinin de Gerede ilçemizde açılması bizleri sevindirmiştir, mutlu etmiştir. İlçemize ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum" dedi. 


"YILDA 35 MİLYON MÜŞTERİYE HİZMET VERİYORUZ" 


Gerede mağazasının açılışı ile birlikte son 1 ay içerisindeki dördüncü mağazanın açılışını gerçekleştirdiklerini dile getiren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ise; "Adese olarak 2600 çalışanımız ve 135 mağazamızla yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada 135. mağazamızı 2013'ün son mağaza açılışı olarak gerçekleştiriyoruz. 20 Geredeli arkadaşımız 500 metrekarelik mağazamızda gıda ve gıda dışı olmak üzere 10 bini aşkııı üruıı çeşidiyle sizlere hizmet verecek. Hepinize açılışımıza katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Adesenin 135'inci mağazası olan Gerede Adese; toplam 500 metrekarelik alanda 2 kasa ve 20 personeliyle müşterilerine hizmet veriyor. Reyonlarında; gıdadan temizliğe, manavdan şarküteriye, züccaciyeden kozmetiğe, konfeksiyondan ayakkabıya kadar 10 bin çeşit üruıı sunan mağaza. Geredelilere 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak. 


Yeni Haber Gazetesi 


Geri Dön