25 / 04 / 2024

adese mağaza açılışı

adese mağaza açılışı

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese, Bolu'daki 6. mağazasını açtı!

Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını açtı ve müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda toplam olarak 135 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 135'inci mağazasını Gerede'de açtı!

Ulusal perakende zinciri Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya yükselti...

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

adese mağaza açılışı Haberi

adese mağaza açılışı

Yeni yıla mağaza açılışlarıyla giren Adese, açılışlarını sürdürerek Ankara Elmadağ mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. Midi formatındaki Elmadağ mağazasının açılışıyla birlikte Adese, Ankara'daki mağaza sayısını 17'ye yükseltmiş oldu. 


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, İç Anadolu merkezli büyüme stratejisi çerçevesinde mağaza açılışlarını sürdürüyor. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, yeni yılın 4'üncü mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. Elmadağ mağazasının hizmete açılmasıyla birlikte Adese, Ankara'daki mağaza sayısını 17'ye çıkardı. Çeşitli etkinlikler ve müzik şöleni eşliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Durmaz, Adese yöneticileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Elmadağ mağazasının açılışıyla birlikte hizmet ağını genişlettiklerini belirten Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Adese olarak mağaza...