25 / 04 / 2024

adese gerede mağazası

adese gerede mağazası

Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını açtı ve müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda toplam olarak 135 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 135'inci mağazasını Gerede'de açtı!

Ulusal perakende zinciri Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya yükselti...

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese 147. mağazasını Kırıkkale'de açtı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese Ankara'da 143. mağazasını açtı!

YENİ mağaza açılışlarında hız kesmeyen Adese, Ankara Yenimahalle'de açlığı Şentepe mağazasıyla büyümeye devam ediyor.

Adese, Ilgın Mağazası mağazası yenilendi!

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı.

Adese Ilgın mağazasını yenileyerek hizmete açtı!

Yenilenen Ilgın Adese'de alışveriş artık daha modern, daha keyifli ve daha çevre dostu Ilgın Adese mağazası yenilenerek hizmete açıldı.

Adese 142'nci mağazasını Ankara'da açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, 142'nci mağazasını Ankara'da açtı. İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara Elvankent'te açtığı mağazayla büyümeye devam ediyor.

adese gerede mağazası Haberi

adese gerede mağazası

Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya...