25 / 04 / 2024

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.




İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı. Açılışa Adese yöneticileriyle birlikte çok sayıda davetli ve vatandaş katılırken Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Sedirler mağazasının açılış kurdelesini törene katılan çocuklarla birlikte kesti.


“Konya ve Ankara’da yeni mağazalar açacağız”

Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök yaptığı konuşmada; “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Sedirler mağazamız midi formatında, 400 metrekarelik ticari alan üzerinde, 5 bine yakın ürün çeşidiyle hizmet verecek. Yeni mağazamızın Konya halkına hayırlı olmasını diliyorum. Adese olarak yeni mağazalarla büyümeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Konya ve Ankara’da yeni mağazalar açacağız” dedi.





Meram Belediyesi



Geri Dön