25 / 04 / 2024

Adım İstanbul'da 120 ay vade fırsatı!

Adım İstanbul'da 120 ay vade fırsatı!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da 10 yıl kadar olan vadelerde 0.45'ten başlayan vade fırsatı sunuluyor.. 



EMLAK Konut GYO güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile inşa edilen Adım İstanbul'dan konut sahibi olmak isteyenler için ödeme kampanyaları devam ediyor.

 

Adım İstanbul'da 10 yıl kadar olan vadelerde 0.45'ten başlayan vade oranları ile 5 yıla kadar olan vadelerde ise vade farksız ödeme yapılabiliyor. 

 

615 daire ve 120 ticari üniteden meydana gelen projede 2+1'den 5+1'e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı metrekare seçeneği sunuluyor.

 

Mayıs 2018’de teslim edilmesi planlanan Adım İstanbul, yeşille iç içe yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Projede iki ayrı sosyal tesiste skylight’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam - soyunma odaları, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzlarına yer veriliyor.

 

LOKASYONUYLA ÖNE ÇIKIYOR


3. Köprü’den 3. Havalimanı’na, şehir parkından Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar önemli projelere ev sahipliği yapan Başakşehir’de yükselen  Adım İstanbul  projesinin hemen yanında 209 bin metrekare büyüklüğündeki şehir parkı yer alıyor.  

 

EVVEL İSTANBUL'DA YAŞAM BAŞLADI


Başakşehir’de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen bir diğer proje Evvel İstanbul’da ise yaşam başladı. 

 

900 MİLYON LİRALIK YATIRIM 


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı olarak Başakşehir’e 2 projeyle yaklaşık 900 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı. 

 

Çelik, "Başakşehir’de konut fiyat artışı İstanbul ortalamasının üstünde. İlçede 2 yılda konutlar yüzde 27’yi bulan oranda değerlendi. Yapılan yeni yol, metro, park ve hastane yatırımları da gösteriyor ki ilçenin değeri daha da artacak." dedi.


Telefon: 0212 924 16 16
Web: www.adimistanbul.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön