29 / 03 / 2024

Adım İstanbul ödeme planı

Adım İstanbul ödeme planı

Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da 10 yıl kadar olan vadelerde 0.45'ten başlayan vade fırsatı sunuluyor.. 

Adım İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası ile inşa edilen Adım İstanbul'da daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Eylül 2018'de teslim edilecek..

Adım İstanbul Rezidans fiyatları!

Adım İstanbul Rezidans fiyatları dairelerin planlarına ve cephelerine göre değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede banka kredisi de kullanılabiliyor.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul ödeme koşulları!

Adım İstanbul ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit yapılıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen projede fiyatlar 595 bin TL'den başlayarak değişiyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ödeme tablosu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje konum bilgisine göre Evvel İstanbul'a yakın yerde bulunuyor. Adım İstanbul Kayaşehir ödeme tablosu kapsamında 24 ayda 0 faiz ödemesi uygulanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi!

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının başında teslim edilecek olan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite bulunuyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Adım İstanbul ödeme planı!

Adım İstanbul ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Konutların 2018 yılının başında teslim edileceği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Adım İstanbul ev fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede daireler 2+1' den 5+1 'e kadar değişiyor. Adım İstanbul ev fiyatları 406 bin 800 TL' den başlangıç gösteriyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satış fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılacak proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satış fiyatları 406 bin 800 TL' den başlıyor.

Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Başakşehir Adım İstanbul fiyat!

Başakşehir Adım İstanbul fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. 35 bin 76 metrekarelik alanda inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılan projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Başakşehir Adım İstanbul fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Evleri projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Adım İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi!

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve 60 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Adım İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası ile inşa edilen Adım İstanbul'da daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Eylül 2018'de teslim edilecek..

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası!

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Adım İstanbul güncel ödeme kampanyası 2017!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Adım İstanbul kampanya 2017!

615 konut ve 120 ticari üniteli olarak planlanan Adım İstanbul projesi, Emlak Konut kampanyasına dahil oldu. İşte Adım İstanbul'un kampanyalı ödeme planları..

Adım İstanbul Başakşehir ödeme kampanyası!

Adım İstanbul Evleri 615 adet konut ve 120 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 625 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Adım İstanbul 240 ay vadeli ödeme planı!

Adım İstanbul 240 ay vadeli ödeme planı kapsamında 0,79 faizle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Adım İstanbul projesi Haziran 2018 yılında teslim ediliyor...

Adım İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Adım İstanbul Evleri güncel fiyatları 595 bin liradan başlıyor. Adım İstanbul Başakşehir'de 36 ay sıfır faiz taksitle ödeme seçeneği sunuluyor...

Başakşehir Adım İstanbul Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri projesinde 2+1'ler 595 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 36 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

Adım İstanbul Evleri ödeme şartları!

Adım İstanbul Evleri ödeme şartları arasında sıfır faizli, düşük peşinatlı ve uygun faiz oranlarıyla ödeme imkanları sunuluyor. Başakşehir Adım İstanbul'da fiyatlar 595 bin liradan başlıyor...

Adım İstanbul ödeme planı Haberi

Adım İstanbul ödeme planı

EMLAK Konut GYO güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile inşa edilen Adım İstanbul'dan konut sahibi olmak isteyenler için ödeme kampanyaları devam ediyor.

Adım İstanbul'da 10 yıl kadar olan vadelerde 0.45'ten başlayan vade oranları ile 5 yıla kadar olan vadelerde ise vade farksız ödeme yapılabiliyor. 

615 daire ve 120 ticari üniteden meydana gelen projede 2+1'den 5+1'e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı metrekare seçeneği sunuluyor.

Mayıs 2018’de teslim edilmesi planlanan Adım İstanbul, yeşille iç içe yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Projede iki ayrı sosyal tesiste skylight’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam - soyunma odaları, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzlarına yer veriliyor.

LOKASYONUYLA ÖNE ÇIKIYOR


3. Köprü’den 3. Havalimanı’na, şehir parkından Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar önemli...