20 / 04 / 2024

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?



615 tane daire ve 120 tane ticari birimden oluşan  Adım İstanbul  Evleri için yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar banka kredisiyle vadelendiriliyor. Proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. 


Adım İstanbul Kayaşehir'de konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Banka kredili ya da nakit ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan Adım İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında yapılması öngörülüyor. Proje 35 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Başakşehir Adım İstanbul'un sosyal alanları içerisinde; oyunma odaları, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, oyun havuzları ve fitness center bulunuyor. 


Konutların 60 ile 300 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandığı Adım İstanbul Residence'de daire satış fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Adım İstanbul Residence ulaşım: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön