25 / 04 / 2024

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1. Adıyaman ili, Merkez ilçesinde yapılacağı belirtilen Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi projesi tamamlanmış mıdır? Tamamlanmadıysa proje hangi aşamadadır? 
2. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi yapım işi  ihaleleri yapılmış mıdır? Yapılmadıysa yapım işi ihaleleri hangi tarihte yapılacaktır? 
3. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi inşaatına  ne zaman başlanacaktır? 
4. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi yatırımı  için 2021 yılında ödenek ayrılacak mıdır? Ne kadar ödenek ayrılacaktır? 
5. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi  çalışmaları ne aşamadadır? Bu çalışmalar ne zaman bitirilecektir? 


Geri Dön