16 / 04 / 2024

Adıyaman Üniversitesi Çocuk İzleme Merkezi

Adıyaman Üniversitesi Çocuk İzleme Merkezi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapımı mecliste!

Adıyaman Valiliği 2018 yılı Yatırım Programında yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için ayrılan bütçe TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Adıyaman Üniversitesi'ne müze yapılıyor!

Adıyaman Üniversitesi tarafından, Adıyaman’da Yaşayan Kültürel Hazine Müzesi kuruluyor. Adıyaman Üniversitesi merkez külliyesinde kurulması amaçlanan müze Adıyaman’ın yerel kültürünü yaşatacak.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman Üniversitesi Çocuk İzleme Merkezi Haberi

Adıyaman Üniversitesi Çocuk İzleme Merkezi

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1. Adıyaman ili, Merkez ilçesinde yapılacağı belirtilen Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi projesi tamamlanmış mıdır? Tamamlanmadıysa proje hangi aşamadadır? 
2. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi yapım işi  ihaleleri yapılmış mıdır? Yapılmadıysa yapım işi ihaleleri hangi tarihte yapılacaktır? 
3. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi inşaatına  ne zaman başlanacaktır? 
4. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi yatırımı  için 2021 yılında ödenek ayrılacak mıdır? Ne kadar ödenek ayrılacaktır? 
5. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi...