25 / 04 / 2024

Adıyaman Üniversite hastanesi

Adıyaman Üniversite hastanesi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle hastanede bulunan 45 hasta kentteki başka hastanelere sevk edildi..

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapımı mecliste!

Adıyaman Valiliği 2018 yılı Yatırım Programında yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için ayrılan bütçe TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Otobüs Bakım İstasyonu inşasında sona gelindi!

Adıyaman Belediyesi, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü otobüs bakım istasyonunun inşasında sona yaklaşıldı.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nin çehresi değişti!

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Adıyaman Sincik Hastanesi açıldı!

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yapımı tamamlanan yeni Devlet Hastanesi binası hizmete açıldı.Modern görünümlü yeni Sincik Devlet Hastanesi binasının hizmete girmesiyle ilçenin sağlık açısında dışa bağımlılığının azalması bekleniyor.

Adıyaman Üniversite hastanesi Haberi

Adıyaman Üniversite hastanesi

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1. Adıyaman ili, Merkez ilçesinde yapılacağı belirtilen Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi projesi tamamlanmış mıdır? Tamamlanmadıysa proje hangi aşamadadır? 
2. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi yapım işi  ihaleleri yapılmış mıdır? Yapılmadıysa yapım işi ihaleleri hangi tarihte yapılacaktır? 
3. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi inşaatına  ne zaman başlanacaktır? 
4. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi yatırımı  için 2021 yılında ödenek ayrılacak mıdır? Ne kadar ödenek ayrılacaktır? 
5. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi...