17 / 04 / 2024

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.



Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı seri bir şekilde devam eden Yeni Hükümet Konağı inşaatını sık sık yerinde inceleyerek, vatandaşın kaliteli bir hizmet almasına dönük dev kompleksi standartlara uygun bir şekilde yapılıp yapılmadığını titizlikle denetliyor.

Vatandaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği Adıyaman’a yakışır yeni bir hükümet konağı yapıldığını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, “Son yıllarda Adıyaman çok önemli kamu yatırımlarına ev sahipliği yaptı. Yapılan bu yatırımlarla Adıyaman’ın bugünü dününden daha iyi, yarını da bugünden daha iyi olacaktır.   Çünkü yaklaşık 4 yıldır Adıyaman’a ve Adıyaman halkına sevdayla, aşkla hizmet ediyoruz. Bu anlayışla göreve geldiğim ilk günden beri Adıyaman’a yeni bir hükümet konağı kazandırmak için yoğun gayret sarf ettik. Hamdolsun bu çabalar sonucunda geçtiğimiz yılın Ekim ayında Yeni Hükümet Konağı ile İl Özel İdaresi Hizmet Binasının temelini attık. İnşaatı seri bir şekilde devam eden Hükümet Konağımız Osmanlı ve Selçuklu mimarisine uygun bir şekilde tasarlanmış olup, şehrimizin kimliğine, mimarı yapısına uygun, örnek bir bina olarak inşa edilmektedir Yeni Hükümet Konağımız, bünyesinde bulunan 400 araçlık kapalı otopark, 400 kişilik konferans salonu,  toplantı salonları, fuaye ve tören alanı ve birçok sosyal donatısıyla vatandaşlarımızın rahat bir hizmet almasına yönelik tasarlanmıştır. Bu eşsiz yapının şehrimize ayrı bir değer katacağına inanıyoruz. Bu önemli yatırımın ilimize kazandırılmasında çok ciddi emek ve katkıları olan sayın Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.


Adıyaman Haber


Geri Dön