20 / 04 / 2024

hükümet konağı çalışmaları

hükümet konağı çalışmaları

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Serik Hükümet Konağı arsasının tapusu alındı!

Antalya Serik Kaymakamlığı Hükümet Konağı yapılması planlanan arsanın tapusu gerçekleşen imza töreniyle Serik Kaymakamlığı'na teslim edildi.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye edildi!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonunda orta hasarlı olduğu belirlenen hükümet konağı boşaltıldı.

TOKİ Çanakkale Hükümet Konağı ihalesi 10 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale Hükümet Konağı'nın ihalesini 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

TOKİ Ardahan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Hükümet Konağı'nın ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saaat 14:30'da gerçekleştirilecek.

hükümet konağı çalışmaları Haberi

hükümet konağı çalışmaları

Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı seri bir şekilde devam eden Yeni Hükümet Konağı inşaatını sık sık yerinde inceleyerek, vatandaşın kaliteli bir hizmet almasına dönük dev kompleksi standartlara uygun bir şekilde yapılıp yapılmadığını titizlikle denetliyor.

Vatandaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği Adıyaman’a yakışır yeni bir hükümet konağı yapıldığını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, “Son yıllarda Adıyaman çok önemli kamu yatırımlarına ev sahipliği yaptı. Yapılan bu yatırımlarla Adıyaman’ın bugünü dününden daha iyi, yarını da bugünden daha iyi olacaktır.   Çünkü yaklaşık 4 yıldır Adıyaman’a ve Adıyaman halkına sevdayla, aşkla hizmet ediyoruz. Bu anlayışla göreve geldiğim ilk günden beri Adıyaman’a yeni bir hükümet konağı kazandırmak için yoğun gayret sarf ettik. Hamdolsun bu çabalar sonucunda geçtiğimiz yılın Ekim ayında Yeni Hükümet Konağı ile İl Özel İdaresi Hizmet Binasının...