23 / 04 / 2024

Adıyaman Valiliği

Adıyaman Valiliği

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Adıyaman için kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Adıyaman Valiliği Haberi

Adıyaman Valiliği

Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı seri bir şekilde devam eden Yeni Hükümet Konağı inşaatını sık sık yerinde inceleyerek, vatandaşın kaliteli bir hizmet almasına dönük dev kompleksi standartlara uygun bir şekilde yapılıp yapılmadığını titizlikle denetliyor.

Vatandaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği Adıyaman’a yakışır yeni bir hükümet konağı yapıldığını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, “Son yıllarda Adıyaman çok önemli kamu yatırımlarına ev sahipliği yaptı. Yapılan bu yatırımlarla Adıyaman’ın bugünü dününden daha iyi, yarını da bugünden daha iyi olacaktır.   Çünkü yaklaşık 4 yıldır Adıyaman’a ve Adıyaman halkına sevdayla, aşkla hizmet ediyoruz. Bu anlayışla göreve geldiğim ilk günden beri Adıyaman’a yeni bir hükümet konağı kazandırmak için yoğun gayret sarf ettik. Hamdolsun bu çabalar sonucunda geçtiğimiz yılın Ekim ayında Yeni Hükümet Konağı ile İl Özel İdaresi Hizmet Binasının...