26 / 04 / 2024

Adnan Nas: Yerli yatırımcılar az!

Adnan Nas: Yerli yatırımcılar az!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, katıldığı bir ekonomi toplantısında İşadamı Hüseyin Samut ve Keith J. Durward ile bir araya geldi. Nas, yerli yatırımcı sayısının azlığından bahsetti.



Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, katıldığı bir ekonomi toplantısında İşadamı Hüseyin Samut ve Keith J. Durward ile bir araya geldi. Türkiye ekonomisi ve şirketleri üzerine konuşulan toplantının ardından 3 işadamı yemekte buluştu.


Ünlü İşadamı Adnan Nas, toplantı salonunda yaptığı konuşmada Türkiye’deki şirketlerin durumunu değerlendirdi. Birçok işadamının katıldığı toplantının ardından Antalya’da yaptığı lüks konut projeleriyle tanınan Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut ve KPMG Şirketi ortağı Keith J. Durward ile yemekte buluşan Nas, iki İşadamı ile dostane bir ortamda oldukça keyifli sohbetler etti. Aynı zamanda Galatasaray Kulübü’nün Eski Yöneticisi de olan Nas’ın Samut ve Durward ile yaptığı sohbette Galatasaray da konuşuldu. 


Toplantıda Türk Şirketleri’nin sermaye piyasasında sığlık yaşadığını belirten Nas, yerli yatırımcı sayısının azlığından bahsetti. Yerli yatırımcının az olduğu yere yabancı yatırımcının ilgi göstermeyeceğini belirten Nas, görüşlerini yemekte de İşadamlarıyla paylaştı. Daha önce bir spor müsabakasını da birlikte takip eden Adnan Nas ve İşadamı Hüseyin Samut ile Keith J. Durward arasındaki sohbet esnasında objektiflere oldukça samimi anlar yansıdı. 



Geri Dön