26 / 04 / 2024

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...



Adnan Oktar suç örgütüne gerçekleştirilen operasyonun ardından günlerce kamuoyunu meşgul eden, üzerindeki kaçak yapıları belediye tarafından yıkılan Kandilli’de yer alan malikanesi sessizliğini koruyor. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, içindeki kamelyalar, kalabalık bina toplulukları ile hafızalara kazınan Adnan Oktar’ın evinin bugünlerde eski halinden eser kalmadığı da görülüyor.

Adnan Oktar ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Kandilli’de 11 Temmuz 2018'de düzenlenen operasyonda Adnan Oktar suç örgütü çökertilmişti. Adnan Oktar’ın çok sayıda müridi ile birlikte kaldığı Kandilli’de bulunan evindeki antika eşyalar boşaltılırken, ardından kaçak olduğu tespit edilen bölümler belediye ekipleri tarafından titizlikle yıkılmıştı.

Adnan Oktar ın lüks villasının son hali görüntülendi!

ESKİ HALİNDEN ESER YOK


Havadan görüntülenen Adnan Oktar’ın evinin yer aldığı alanın eskisinden çok farklı olduğu görüldü. Birçok eklenti yapılarak büyütülen ana binanın, kaçak bölümlerinin yıkılmasından sonra oldukça sade bir hal alıp küçüldüğü gözlemleniyor. Evin bulunduğu alandaki birçok yapı ise tamamen yıkıldı.

Adnan Oktar ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Bu yapılardan geriye sadece moloz artıkları kaldı. Operasyon yapıldığında bahçe içinde yapıldığı görülünen kamelyalar da yıkımlarla birlikte yok oldu.


Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor!


Geri Dön