19 / 04 / 2024

Aegean Dream Resort altın madalya ödülü kazandı!

Aegean Dream Resort altın madalya ödülü kazandı!

Bodrum'un eşsiz deniz manzarasına sahip 5 yıldızlı  Aegean Dream Resort altın madalya ödülü kazandı



AEGEAN DREAM RESORT İngiliz ve İrlanda TUI'den 2009 yılında sunduğu üstün kaliteli tesisler ve servisler için GOLD MEDAL AWARD 2009 (ALTIN MADALYA) ödülünü kazandı. 

Bunun yanında otel ayrıca, İngiliz Thomas Cook Uk (JMS) tur operatörünün her yıl en iyi otellere verdiği Marque Of Exellence Award (Mükemmeliyet Ödülü)'ne 2005 ve 2006 yıllarında art arda layık görüldü. Bodrum'daki başarılı hizmetine bundan sonra da devam edecek olan otel özellikle dış görüntüsü ile misafirlerine büyüleyici bir atmosfer sunuyor.  

Ödüllü hizmet anlayışı ve doğal güzellikleri ile birlikte, çevreye uyum gösteren yaz renkleri ve ahşap dış dokusuyla bu yıl yenilerek hizmete giren "Dream Select" binası, yenilenen iskele lounge, Ege mutfağından seçkin mönüler ve Uzakdoğu'nun farklı lezzetlerinin sunulduğu restaurantları, Doğu'nun eşsiz mistisizmi ve doğal terapilerini Bodrum'a getiren Mandala Spa ile "Merhaba" diyen Aegean Dream Resort, yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor. 

Aegean Dream Resort, otel bünyesinde yer alan aktivite havuzu, dinlenme havuzu ve kapalı havuz, açık ve kapalı çocuk havuzu ve havuz keyfine neşe katacak su kaydırağı, ince kumdan oluşan benzersiz sahili, Kos ve diğer adalara karşı Ege'nin mavisine hakim 2 iskele beach, denizle ve suyla iç içe bir tatil vaad ediyor.


Geri Dön