26 / 04 / 2024

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.



Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde yer alan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre,  Afrin Eğitim Fakültesi binasının restorasyonuna yönelik iş birliği protokolünü, Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği Başkanı Ammar Alazmah imzaladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Rektör Gür, Gaziantep Üniversitesinin Suriye'de açtığı iyi bir eğitim sahasıyla öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmak amacıyla devletin imkanlarının seferber edildiğini dile getirdi. 

Bölgedeki gönüllü sivil toplum kuruluşlarının da buna dahil edildiğini belirten Gür, verilen destekle daha fazla öğrenciye hizmet sağlayacaklarını vurguladı. 

BİNAA Toplum Kalkınma Derneği Başkanı Ammar Alazmah da GAÜN'ün Suriye'deki eğitim faaliyetlerinin  bölgenin gelişimi açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, üniversitenin faaliyetlerine destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. 

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!


Geri Dön