18 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.



Afyonkarahisar Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde hayata geçen Yayla Termal Tesisleri, villa ve apart dairelerden meydana geliyor.


Yayla Termal Tesisleri, Yayla Termal Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede hisse tapulu devremülk daireler satışa sunuluyor.


Eskisehir – Afyonkarahisar Karayolu 20. kilometresinde hayata geçen projede her bir hisse yılda 10 gün kullanım hakkı ile tapulandırılıyor.


Yayla Termal Tesisleri'nde bay ve bayan yüzme havuzları, fitness center, alışveriş merkezi, bay ve bayan Türk hamamları, SPA merkezi, sauna, restaurant ve cafe, tenis, rehabilitasyon merkezi, oyun bahçeleri, voleybol ve bovling gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Afyon Yayla Termal'de 121,95 metrekareden başlayan 3 oda 1 salon dublex daireler, 81,95  metrekareden başlayan 1 oda 1 salon apart dairelerden meydana geliyor.


Adres: Kadınana Caddesi No:2 Afyonkarahisar 


Yayla Termal Tesisleri iletişim

Tel: 0272 212 28 29

Web: www.yaylatermal.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön