18 / 04 / 2024

Yayla Termal tesisleri nerede

Yayla Termal tesisleri nerede

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde inşa edilen Yayla Termal projesi'nde 81,95 metrekareden başlangıç gösteren daireler yer alıyor. Hisse tapulu devremülk dairelerin yer aldığı proje Yayla Termal Turizm tarafından inşa ediliyor.

Yayla Termal tesisleri nerede Haberi

Yayla Termal tesisleri nerede

Afyonkarahisar Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde hayata geçen Yayla Termal Tesisleri, villa ve apart dairelerden meydana geliyor.


Yayla Termal Tesisleri, Yayla Termal Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede hisse tapulu devremülk daireler satışa sunuluyor.


Eskisehir – Afyonkarahisar Karayolu 20. kilometresinde hayata geçen projede her bir hisse yılda 10 gün kullanım hakkı ile tapulandırılıyor.


Yayla Termal Tesisleri'nde bay ve bayan yüzme havuzları, fitness center, alışveriş merkezi, bay ve bayan Türk hamamları, SPA merkezi, sauna, restaurant ve cafe, tenis, rehabilitasyon merkezi, oyun bahçeleri, voleybol ve bovling gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Afyon Yayla Termal'de 121,95 metrekareden başlayan 3 oda 1 salon dublex daireler, 81,95  metrekareden başlayan 1 oda 1 salon apart dairelerden meydana geliyor.


Adres: Kadınana Caddesi No:2 Afyonkarahisar 


Yayla Termal Tesisleri iletişim

Tel: 0272...