18 / 04 / 2024

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.




Kütahya Tavşanlı'nın turizm merkezi olan Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılacak. Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'nun 95 öğrencisiyle bu yıl eğitime başlamasının ardından gözler Göbel'e yapılması planlanan uygulama oteline çevrildi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel'in şehir merkezine yakın olması nedeniyle yapılması planlanan uygulama otelinin bulunmaz bir fırsat olduğunu söyleyerek bu tesis için Kurt Dede olarak bilinen bölgenin tahsis edileceğini kaydetti. Başkan Güler, "Burada Belediyemizin yaptığı tesisler sayesinde Göbel'i turizm açısından k iyi bir noktaya taşıdık. Yıl içinde yüzde 70 doluluk oranıyla çalışıyoruz" dedi.


TRAKKİNG ZAMANI 



Başkan Güler, otelin 50 yataklı olarak planlandığını söyleyerek, "Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak. Otel çevresinde traking alânları oluşturularak, misafirlerin tatil ihtiyaçları tamamen karşılanacak" diye konuştu. 



Star


Geri Dön