26 / 04 / 2024

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.



Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Özden ve Mehmet Atabay, Tavşanlı Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Diler Özden ve yönetim kurulu üyeleriyle mahalle muhtarlarının katıldığı toplantı da ilçenin temel sorunları ele alındı. 


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek, "Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Mahallelerimizin temsilcileri konumundaki muhtarlarımızdan vatandaşın nabzını iyi tutmasını ve gördükleri sorunları bizlere aktarmasını istiyoruz. 


Belediyemizin projelerine hem hükümetimiz hem de diğer kurumlarımız gerekli desteği vermektedir. İlçemizde sağladığımız işbirliği ve birliktelik sayesinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sonuçlandırıyoruz. İlçemizin son dönemde ki gelişimine göz atacak olursak Otogar inşaatımız bitti, hastanemizin yeni binasını yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz. 

Yollarımız çok iyi konuma geldi. Kavşaklar projemiz onaylandı.  TOKİ  inşaatlarımız başladı. Ada Mesireliği'ni her geçen gün değiştiriyoruz. 


Atık su arıtma tesisimizin inşaatı başladı, içme suyu projemizin ihalesi bitti ve firma faaliyetlerine başlıyor. 

Göbel Termal Tesislerindeki yatırımlarımız ortada. 

Daha sayamadığım birçok projemiz ilçemizin çehresini değiştiriyor. Bu ivmeyi tabiî ki hep birlikte omuz vermeye bağlıyorur'' dedi. 


Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı'nın sosyal dokusuna ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, "İlçemizde aile yapısının güçlendirilmesi, toplumsal dokuların genç nesillere aktarılması ve sosyal-kültürel etkinliklerle birlik ve beraberliğin daha fazla tesisi hususunda mahalle muhtarlarımızın her türlü talebine açığız. 

Tavşanlı Belediyesi olarak elinde proje ile kapımıza gelen tüm muhtarlarımıza imkanlar dahilinde hertürlü desteği vermeye hazırız"diye konuştu. 


Başkan Güler konuşmasının sonunda yatırımların hayata geçirilmesinde başta AK Parti Hükümeti olmak üzere, büyük emekleri bulunan Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş'e teşekkür etti. 



Gazete Efem


Geri Dön