25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da basın mensuplarına 2. TOKİ şansı!

Afyonkarahisar'da basın mensuplarına 2. TOKİ şansı!

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen basın mensupları için yeni bir şans doğduğunu belirtti.



Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları. basın mensupları için Afyonkarahisar'da TOKİ'nin yaptığı ev projesi hakkında açıklama yaptı. 


Abdioğulları. "Afyonkarahisar Belediye başkanlığı ile yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda yapımı halen devam eden ve 11 Mart 2015 tarihinde kura çekilişi yapılacak olan  TOKİ  Basın konutlarında 2'nci bir şans doğdu. TOKl'nin elinde satılamayan konutlar olduğu tespit edilmesinden sonra harekete geçerek TOKPyle görüşmeleri başlattık. Almanya da olmasına rağmen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın destek ve katkılarıyla TOKİ Fınans Daire Başkan Hakan Kayhan ile yapmış oldukları çalışma sonucunda eldeki konutları 23-27 Şubat 2015 tarihine kadar müracaat edilebilmesi için süre uzatımını gerçekleştirmiştir. Böylelikle 2+1 konutlardan 10 adet 3+1 konutlardan ise 7 adet olmak üzere gazeteci arkadaşlara yeniden tahsis edilmiş bulunmaktadır. Müracaat form ve şartları Belediye başkanlığı insan kaynaklan ve AGD Yönetim Kurulundan temin edebilirsiniz" dedi.


Afyon Gazete3 


Geri Dön