20 / 04 / 2024

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Ağaoğlu Çekmeköy Park

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesinin lansmanı gerçekleşti. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.




Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Çekmeköy Park satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu hem projeyle hem de sektörle ilgili açıklamalar yaptı. 


Oturacağınız daire benden hediye

Çekmeköy Park projesinin uzun süredir beklendiğini belirten Ali Ağaoğlu; “Ben, bu arsayı 20 yıl önce almıştım. Bugün bölgede böyle bir arsanın metrekare fiyatı 2 bin doları geçti. Ben bu fiyata Ağaoğlu kalitesinde daireler satıyorum. Üstelik yüzde 25 lansman indirimi ile daha da büyük bir fırsat sunuyorum.Yani vatandaşlarımız arsa fiyatına daire alacaklar. Oturacağınız daire de benden size hediye”dedi.


Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!


Dere her zaman kütük getirmez

2008’de yaşanan krizde de aynı yolu izlediklerini belirten Ali Ağaoğlu; “O zaman da söyledim “dere her zaman kütük getirmez” dedim. Ben bunu yatırımcı için söylüyorum. Bu tip dönemlerde oturup ağlamak, yatırımları durdurmak kimseye bir yarar getirmez. Biz 2008 yılında da aynı şeyi yaptık. Hem kazandık, hem de kazandırdık. 2009 yılında satışa çıktığımız My City Bahçelievler’de tüm daireleri 10 günde sattık." diye konuştu.


Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta metrekaresi 4 bin 800 TL

739 adet konutun yer aldığı Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlıyor. Lansman dönemine özel yüzde 25 indirim imkanı sunulan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. En düşük konut fiyatının 446 bin TL, en yüksek konut fiyatının ise 1 milyon 723 bin TL olarak belirlendiği projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Maslak 1453 yüzde 250 kazandırdı

Ekonominin daraldığı dönemlerde yaptıkları yatırımların karşılıklarını her zaman fazlasıyla aldıklarını belirten Ağaoğlu; “Maslak 1453 projemizden konut alan vatandaşlarımız yüzde 250 gibi bir getiri elde etmişlerdi. Çekmeköy Park projemizde de yüzde 25 lansman indirimi ile müşterilerimize kısa sürede yüksek getiriyi sağlıyoruz. Her projemizde olduğu gibi Çekmeköy Park projemizin de çok iyi prim yapacağına inanıyoruz.” dedi. 



Tel: 444 6 777

Web: http://www.cekmekoyagaoglu.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön